Hirdetés

Ezeket a játékokat kapják az Xbox Live Gold előfizetői júniusban

|

Négyből egyről azért csak hallottatok már.

Hirdetés

Még mindig nem értjük, miért nem engedi el szép lassan a Games with Gold promóciót a Microsoft, de biztosan vannak, akik nem szeretnének a Game Passre beruházni, és mindennek örülnek, ami ingyen jár. Júniusban is a szokásos felhozatalt kapjuk, ezúttal két Xbox One-os és két Xbox 360-as, de a visszafelé kompatibilitás miatt One-on és Series konzolokon is futó játékkal. 

Június 1. és 30. között a művészi The King's Bird lesz ingyenes, majd június 16. és július 15. között a Shadows: Awakeninget tölthetjük le, melyben egy démonnal gyűjthetjük össze elbukott hősök lelkeit.

Hirdetés

A retrózni vágyók június 1. és június 15. között a NeoGeo Battle Coliseumre csaphatnak le, június 16. és június 30. között pedig az Injustice: Gods Among Ust csaphatják könyvtárukhoz. Ez utóbbiból létezett nyolcadik generációs, felújított változat is, de az csak PlayStation 4-re jelent meg, az xboxosok kénytelenek a 360-assal beérni. 

A hátralévő néhány napban még behúzhatjátok a májusi ajándékokat, tegyétek meg, ha van aktív Goldotok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)