Hirdetés

Ezeket a játékokat tolták végig a legtöbben 2021-ben

|

Az első helyezett is meglepő, de a második és harmadik még inkább.

Hirdetés

Ha böngészitek néha a 2021-es videojáték megjelenéseket összesítő cikkünket (közben már a 2022-es változat is elkészült), akkor jól tudjátok, hogy milyen irgalmatlan mennyiségű címmel bővült idén is a játékipar.

Játékos legyen a talpán, aki minden fontosabb címet ki tudott pipálni az idei felhozatalból, éppen ezért is fontos, hogy az eladott kópiák száma nem egyenlő a végig is vitt játékokéval (elég csak végignézni a folyamatosan gyarapodó Steam-gyűjteményünkön). Míg előbbit az egyes toplisták tükrözik, addig utóbbit a HowLongToBeat méri, és elkészült a 2021-es rangsor. 

Hirdetés

Az eredmények alapján idén a Resident Evil Village-t teljesítették a legtöbben, viszont nem simán győzött, kiélezett volt a verseny.

A második helyen lévő Nintendo Switch-exkluzív platformer, a Metroid Dread majdnem meg tudta előzni, míg harmadikként a PlayStation 5 erejét igazán megmutató Insomniac-csoda, a Ratchet & Clank: Rift Apart végzett. A dobogóról pedig nem más csúszott le, mint a The Game Awards GOTY-díját elnyerő, kooperatív és innovatív It Takes Two. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A legtöbbször félretett kategóriában a NieR Replicant ver.1.22474487139 diadalmaskodott. A leghosszabb ideig tartó játék a Pathfinder: Wrath of the Righteous lett körülbelül 123 órával, a legrövidebb titulus pedig A Firm Handshake-et illeti meg 7 perc 35 másodperccel, amelyben barna öltönyös férfiak fognak kezet egymással. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)