Hirdetés

Ezeket a már megjelent játékokat biztosan optimalizálják Xbox Series X-re

|

A Microsoft bejelentése alapján öt Xbox One-os cím biztosan megszépül az új konzolon idén.

Hirdetés

A még megjelenés előtt álló játékok közül biztosan optimalizáltan érkezik majd Xbox Series X-re az Assassin's Creed Valhalla, a Dirt 5, a Scarlet Nexus, a Scorn, a Second Extinction, a Watch Dogs: Legion és a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, viszont a Microsoft néhány kifejezetten az Xboxhoz tartozó címének is szeretne biztosítani némi extra gondoskodást.

Hirdetés

Az Xbox Games Showcase összegzéseként megerősítette a vállalat, hogy az ünnepi időszak során öt játék már biztosan fényesebben tündököl majd az újgenerációs konzoljukon:

  • Forza Horizon 4 - Szebb grafika, gyorsabb teljesítmény, natív 4k Ultra HD, 60 FPS, Quick Resume funkció, sokkal rövidebb töltési idők
  • Gears 5 - 4K HDR látvány Ultra beállításokkal, gyorsabb töltési idők, Quick Resume funkció
  • Gears Tactics - 4K Ultra HD, 60 FPS
  • Ori and the Will of the Wisps - Szebb grafika, gyorsabb teljesítmény. 120 FPS, 4K HDR, 120Hz
  • Sea of Thieves - Kihasználja az új hardver erejét

Az Xbox Series X napra pontos megjelenését egyelőre nem árulta el a Microsoft, de egyes értesülések alapján novemberben számíthatunk rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)