Hirdetés

Ezeket a PS5-ös címeket húzhatjátok be most jóval olcsóbban

|

A Sony sem tétlen a Black Friday alatt és most remek lehetőséget biztosít, hogy kicsit felduzzasszuk a kollekciónkat az ünnepek előtt.

Hirdetés

Egyelőre nincs túl terebélyes választék következő generációs játékokból, így akik az új konzolok erejében gyönyörködnének, azok valószínűleg minden lehetőséget megragadnak, hogy lecsapjanak egy-egy ilyen alkotásra. A fekete péntek ilyen szempontból is jól jön, ugyanis a PS Store-on keresztül most rengeteg érdekes címet szerezhetünk meg akciósan, köztük bizony PS5-re érkező kiadások is akadnak.

Hirdetés

A Watch Dogs Legion például már kifejezetten az új generációra szánt verziót is kapott, így akiket érdekel a hackeres kaland, azok most 35 százalék kedvezménnyel, 16 243 forintért lehetnek annak a részesei. A FIFA 21 Champions Edition 14 079, a Borderlands 3 6297, a Madden NFL 21 pedig 15 119 forintért lehet a tiétek - ezek a játékok mind ingyen frissíthetők next-gen verzióra.

Ha a Sony exkluzívjai között válogatnátok, akkor erre is alkalmatok nyílik, hiszen többek között a God of War, a The Last of Us Part II, a Spider-Man Game of the Year Edition és az Uncharted széria is masszív kedvezményekkel található meg a digitális boltban. A kiterjedt akciós játékkínálat mellett most az egy éves PlayStation Plus előfizetés is 25 százalékkal olcsóbban vásárolható meg, ezúttal csak 13 500 forintot kell kifizetni érte.

Akár az új konzolra vásárolnátok, akár régebbi klasszikusokat pótolnátok, most érdemes fejest ugrani a PS Store kínálatába és csemegézni egy kiadósat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)