Hirdetés

Ezeket a szuperhősöket kapja meg a Marvel's Midnight Suns a megjelenés után

|

Kiderült, milyen új DLC-karakterekre számíthatunk majd a Marvel's Midnight Sunsban.

Hirdetés

Vészesen közeleg a Marvel's Midnight Suns megjelenése, amit 2022. december másodikára halasztottak, picivel több mint egy hónap múlva tehát irányításunk alá vonhatjuk a Marvel képregények legendás szuperhőseit, hogy felvegyük a harcot a démoni erőknek parancsoló Lilith ellen. 

Azt már tudjuk egy ideje, hogy az első körben bejelentett hősök mellett a megjelenés után is érkeznek majd új harcosok, sőt egy egész szórakoztató médiakampányban már belengették, hogy maga Deadpool sem marad ki a buliból. Nem kellett sokáig várni arra, hogy a Marvel és a Firaxis Games kiteregesse a kártyákat, egy új előzetesben bemutatták a DLC-karaktereket.

Hirdetés

Közöttük nyilván ott van a már említett Deadpool is, de jön még vele együtt az X-Menből Vihar (Storm), valamint Pókember két régi ellenfele, Venom és Morbius - utóbbi kapcsán nyilván a bejelentést felvezető Deadpool is elejtett egy "Morbin' Time" poént az alábbi videóban.

A Marvel's Midnight Suns tehát december 2-án érkezik PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, és Nintendo Switch konzolokra.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)