Hirdetés

Ezeket kapják az Xbox Live Gold előfizetői szeptemberben

|

Egy Warhammer játék is jutott az ajándékok közé.

Hirdetés

Egy hét sincs már hátra szeptemberig, ami a nyár végét, az iskola és az őszi hajtás kezdetét is jelenti, de mielőtt nagyon elszomorodnátok, görgessetek tovább, hátha az Xbox Live Games with Gold ajándékai felvidítanak benneteket valamennyire. Most sem kell világmegváltó jutalmakra gondolni, de azokhoz úgyis ott a Game Pass, amibe most került be a Psychonauts 2, és idén még jön a Forza Horizon 5 és a Halo Infinite is, amiket, amíg az előfizetés él, korlátlanul játszhatunk. Attól sem kell félnünk, hogy kikerülnek a kínálatból, mert a Microsoft sajátjai.

Hirdetés

A Gold és a Game Pass Ultimate előfizetői szeptember 1. és 30. között a Warhammer Chaosbane-t, szeptember 16 és október 15 között a Mulaka nevű akció kalandot, szeptember 1-től 15-ig a Zone of the Enders HD Collectiont, 16-tól 30-ig pedig a Samurai Shodown II-t húzhatják be. Előbbiek Xbox One-osok, utóbbiak az Xbox 360-as kínálatból érkeznek, de kifogástalanul futnak a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően.

Mit szóltok ezekhez a jutalmakhoz? Behúzzátok valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)