Hirdetés

Ezeket kell tudni a Rainbow Six: Siege Operation Steel Wave szezonjáról

|

Két vadonatúj operátor, egy átdolgozott pálya, valamint egyéb jóságok jönnek a következő nagy frissítéssel.

Hirdetés

Érezhető már, hogy közeledünk a Rainbow Six: Siege jelenlegi szezonjának végéhez, ugyanis a Ubisoft nemrég bemutatta nekünk, hogy milyen újdonságokat hoz majd a közeljövőben debütáló Operation Steel Wave. Az biztos, hogy ismét lesz miért visszatérni a taktikus lövöldéhez.

Hirdetés

Már korábban kiderült, kik lesznek a játék következő újoncai, de most végre részletesebben is megismerhettük őket. Az új szezon egyik friss operátora egy norvég támadó, Håvard "Ace" Haugland lesz, aki a Nighthaven nevű, privát katonai szervezet tagja. Ugyebár ehhez a brigádhoz tartozik a korábban érkezett Kali és Wamai is. A 2-es páncéllal és gyorsasággal rendelkező Ace egy újabb hard breacher lesz, mivel S.E.L.M.A. Aqua Breacher nevű tapadós kütyüjével jókora lyukat tud ütni a sima és a megerősített falakon is, és természetesen a hatcheket is el tudja pusztítani.

A S.E.L.M.A. Aqua Breachert egyébként a szokásos elektromos eszközökkel, valamint Jager és Wamai kütyüivel is viszonylag könnyedén lehet hatástalanítani. Persze azért Ace még így is hasznos lehet majd, hiszen mégiscsak egy hard breacherről van szó.

Az Operation Steel Wave másik új karaktere egy Thandiwe "Melusi" Ndlovu nevű dél-afrikai védő, aki 3-as gyorsasággal és 1-es páncélzattal rendelkezik, tehát egy fürge, de nem túl szívós karakter. Melusi speckó kütyüje a golyóálló Banshee Sonic Defence, ami jól hallható hangjelzéssel adja tudtunkra, ha egy ellenfél a közelébe kerül, akit egyúttal le is lassít némileg.

A riasztó tehát komoly fejfájást okozhat a támadóknak, de egy robbantással vagy Thatcher EMP gránátjával egyszerűen hatástalanítani lehet.

Az alábbi videóban akció közben is megleshetitek a két vadonatúj operátort.

Értelemszerűen nemcsak új operátorokat hoz az új szezon, ugyanis a Ubisoft ismét átdolgozott egy pályát. Ezúttal a House újult meg, ami ugyan nem szerepel a kompetitív módban játszható pályák között, és jó eséllyel nem is fog bekerülni, de a fejlesztők úgy érezték, itt az idő átalakítani egy kicsit. Az egész harctér némileg nagyobb lesz, és bekerül egy teljesen új szekció is, mindez pedig értelemszerűen új taktikákra ad majd lehetőséget.

A dolog hátránya viszont az, hogy valószínűleg ismét meg kell majd tanulni, mit hol találunk, hiszen eleinte elég nehéz eligazodni az átdolgozott pályákon.

A fenti újdonságokon túl a Ubisoft változtat ezt-azt Amaru kapcsán, aki jelenleg nem éppen a legnépszerűbb operátor, de az újításoknak köszönhetően talán már többet fogják választani, mivel a Garra Hook kütyü használata gördülékenyebb, az ellenfelek számára pedig kiszámíthatatlanabb lesz. Továbbá a védő operátorok számára elérhetővé válik egy vadonatúj eszköz, a Proximity Alarm, ami egyfajta riasztóként működik és jelzi, ha egy ellenfél a közelében van.

Ráadásul még mindig nincs vége az újdonságok listájának, mivel a Ubisoft picit átalakítja a Matchmaking Rating, vagyis az MMR működését is, ami már a különböző playlistekhez és nem a régiókhoz fog kapcsolódni. Emellett a Champion rang eléréshez sem elegendő már eljutni 5000 MMR-ig, hanem az is szükséges, hogy minimum 100 lejátszott meccs legyen a hátunk mögött.

Az Operation Steel Wave megjelenési dátuma sajnos egyelőre még nincs kőbe vésve, de az már most borítékolható, hogy az új szezon ismét fel fogja rázni a Rainbow Six: Siege-et. Ha még többet szeretnétek megtudni az újdonságokról, akkor látogassatok el ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)