Hirdetés

A legérdekesebb híreink, amiket nem olvastatok a héten

|

Most is akadtak olyan hírek a héten, amik szerintünk nagyon érdekesek, valamiért mégis inkább mást olvastatok helyettük a GSO-n.

Hirdetés

A jelek szerint tetszik nektek ez a formáció, úgyhogy ezen a héten is összeszedtük nektek a legizgalmasabb olyan híreket, amikbe jó eséllyel nem futottatok bele az oldalon. Ez könnyen megeshet, hiszen annyi érdekesség kikerül egy nap a GSO-ra, az ember ideje pedig véges. Szóval nincs semmi baj, megértjük, nem haragszunk. Most azonban itt a remek lehetőség a pótlásra. 

Hirdetés

Magic: The Gathering Arena - 10 millió dolláros e-sport bajnokság indul

Nem mernék tükörbe nézni, ha pont egy Magic hírt hagynék ki az e heti felsorolásból. Aki picit is ismer, az pontosan tudja, mennyire szerelmes vagyok ebbe a mesekártyába, az Arena verziót is a zárt béta legeleje óta gyűröm. Persze ettől még nem én leszek az ideális jelölt erre a hatalmas összegre, de az biztos, hogy a meccseket követni fogom. 

World of Warships: Legends - még karácsony előtt elrajtol a zárt béta

Nem kell már sokat aludni ahhoz, hogy elstartoljon a zárt bétateszt, amire még ti is tudtok jelentkezni, ha siettek. A lehetőség PS4 és Xbox konzolokon is adott. A hírben egy mutatós trailer is lapul, mi kellhet még az örömhöz? 

Megvan a G.I. Joe spin-offjának rendezője?

Bár a G.I. Joe mozik kétségtelenül nem tartoztak a filmipar legnagyszerűbb alkotásai közé, bűnös élvezetnek azért még bőven elmentek. Kígyószem, a szótlan nindzsa pedig sokak azonnal kedvencévé vált a filmekben. Nos, most neki akarnak egy önálló mozit összehozni, a jelek szerint pedig a rendezőt is megtalálták erre a feladatra.

Készül a LEGO Batman film folytatása

Naná, hogy mindenki kedvenc Sötét Lovagja is kapj majd egy új LEGO mozit. Egyelőre elég keveset tudunk a folytatásról, de már magának a bejelentés hírének is nagyon örülünk. 

Ace Combat 7: Skies Unknown - a legfrissebb trailer középpontjában a Typhoon nevű repülőgép áll

Bevallom, nem én vagyok az első ember, aki veri a boltok kirakatát, ha a polcokra kerül egy új repülős videojáték. Az Ace Combat 7-et viszont volt lehetőségem kipróbálni az idei gamescomon, és a fejlesztők szerencsére az olyan zöldfülűekre is gondoltak, mint én. Szóval a harcedzett veteránok mellett nekünk hétköznapi halandóknak is érdemes lesz majd vetni egy pillantást a játékra, illetve a nemrég bemutatott új előzetesre is. 

Civilization VI - a maori civilizáció is csatlakozik

Természetesen én is tisztában vagyok azzal, hogy most inkább mindenki a magyarok adaptálásának hírével van elfoglalva és a Mátyás királyt bemutató előzetest nézi újra és újra, de azért ne feledkezzünk el a maoriakról sem. Kedves nép, megérdemlik, hogy megnézzük a róluk készült videót is. 

Távozott a Halo sorozat rendezője

Sajnos egyáltalán nem áll jól a Halo sorozat szénája. Értelemszerűen most nem a videojátékos szériára gondolunk, hanem arra a sorozatra, amit elvileg a Showtime-on debütál majd, de sajnos most épp a rendező lépett le. Pedig elvileg a jövő év elejétől pont csodaszép fővárosunkban kezdődne el a forgatás. 

Firewatch - megvan, hogy mikor jön Switchre

Amellett sem szabad szó nélkül elmennünk, hogy végre kiderült a méltán híres Firewatch swiches kiadásának megjelenési dátuma. Egyetlen gyengéd kattintás választ csupán el benneteket a pontos dátumtól, ami már nincs is olyan messze. 

Ha viszont már ilyen szépen összegyűltünk, akkor engedjétek meg, hogy saját anyagainkat is újra a figyelmetekbe ajánljam. Ezeket szép számmal kattintottátok egyébként is a héten, de ha valamelyikőtöknél esetleg mégis valahogy kimaradtak volna, akkor itt a lehetőség lecsapni rájuk. A Pókember: Irány a Pókverzum! animációs filmről például készült egy írásos kritikánk, egy spoilermentes első benyomások videónk és egy bővebb kibeszélőnk is. Kedden Kaci lenyomott egy maratoni streamet a Valve új játékából, vagyis az Artifactből. Az unboxing videókkal sem finomkodtunk, hiszen egy Loot Crate-et és egy magyar Neon Ninja Boxot is kibontottunk. A héten zajlott az idei The Game Awards is, mi pedig külön cikkekben szedtük össze a díjazottakat, illetve a nagy hiányzókat.

Most pedig rajtatok a sor. ha úgy érzitek, hogy valami kiemelten fontos hírt nem találtatok meg ezen a héten a GSO-n, akkor a kommentek közé nyugodtan dobjátok be azt. Természetesen most is csak és kizárólag külföldi oldalakat fogadunk el mint forrás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)