Hirdetés

Ezeket tartalmazza majd az Outriders ingyenes demója

|

Elég sok tartalomba belekósolthatunk, és ráadásul még az előrehaladásunkat is megtarthatjuk.

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor idén friss játékkal jelentkezik a lengyel székhelyű People Can Fly, ami korábban olyan címeket tett le az asztalra, mint a Painkiller vagy a Bulletstorm. A srácok érkező kalandjában is sokat lövöldözhetünk majd, de azért nagy hangsúlyt kapnak a kooperatív és a szerepjátékos elemek is az Outridersben, amit hamarosan számos platformon kipróbálhatunk teljesen ingyen.

Hirdetés

A tervek szerint február 25-én fut be az Outriders demója, amit PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X-en és természetesen Series S-en is pörgethetünk, de Google Stadián sajnos nem. A jó hír az, hogy a próbaverzión nem lesz időkorlát, ami azt jelenti, hogy még a teljes játék megjelenését követően is elérhetjük. PC-n egyébként minimum 22 GB helyre lesz szükségünk a letöltéséhez, konzolokon pedig legalább 24 GB-ra.

A fentieken túl a demóban elérhető lesz még a cross-play, de opcionálisan, tehát külön be kell kapcsolnia annak, aki ki szeretné próbálni. Tartalom terén sem fukarkodik a stúdió, mivel fejest ugorhatunk az Outriders prológusába és nyitófejezetébe, így megleshetjük a sztorit egészen egy Gauss nevű boss legyőzéséig. Ezt követően pedig elérhetővé válik néhány mellékküldetés is, és picit a játék világát is felfedezhetjük.

Emellett kipróbálhatjuk a játék négy kasztját, illetve a hozzájuk tartozó képességeket, megnézhetjük, milyenek a különböző World Tierek, amelyek a dinamikusan változó nehézségi rendszer részét képezik, és ha nagy szerencsénk van, akkor még legendary felszerelést is begyűjthetünk. Az egyensúly megtartásának érdekében az erőforrásokon lesz korlát, viszont haladásunkat továbbvihetjük majd a teljes játékba, ha esetleg később megvásárolnánk azt.

Ti tesztek egy próbát majd az Outriders demóval?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)