Hirdetés

Ezeket tudja Viego, a League of Legends következő bajnoka

|

Egy videónak hála még a karakter megérkezése előtt megismerhetjük a képességeit.

Hirdetés

Régóta köztünk van már a League of Legends, ami még manapság is az egyik legnépszerűbb játéknak számít a saját műfaján belül, ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy a Riot Games egy darabig még nem is akarja elengedni a játékot. Éppen ellenkezőleg, a jelek szerint fényes jövő áll a franchise előtt, hiszen vadonatúj alkotások érkeznek, de természetesen az alapként szolgáló MOBA sem marad friss tartalmak nélkül, hiszen nemsokára még egy hőssel bővül a felhozatal.

A játék 154. bajnoka Viego, the Ruined King lesz, akit leginkább a junglerek közé lehet sorolni, tehát jó eséllyel elég komoly sebzésre lesz képes, és ellenfeleit is alaposan meglepheti majd meccs közben.

Hirdetés

Így hát nem árthat felkészülni az új beszálló érkezésére, erre pedig remek lehetőség az, ha például megnézzük a SkinSpotlight alábbi videóját, ami bemutatja Viego passzív és aktív képességeit, illetve még a karakterről készült művészi rajzot is megcsodálhatjuk.

Viego egyébként már tesztelhető a PBE-n, és ha minden jól megy, akkor még a hónap vége előtt megérkezhet a játék rendes változatába is. Nektek hogy tetszik eddig a karakter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)