Hirdetés

Ezekkel a játékokkal bővül januárban a PlayStation Plus

|

Kiváló játékokat játszhatnak további költségek nélkül a PlayStation Plus Premium és Extra előfizetői.

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhattuk, ismét több hullámban bővül a PlayStation Plus játékkínálata. A hó elején minden előfizető kapott három címet, köztük a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel, amivel önmagában is megtérül az előfizetési díj, most pedig kiderült, mit kínál még a két drágább szint, a Premium és az Extra katalógusa ebben a hónapban.

Január 17-étől mindenki elmélyülhet például a Back 4 Bloodban, a Left 4 Dead fejlesztőinek kooperatív zombis játékában, vagy a Dragon Ball FighterZ-ben verekedhet a népszerű anime karaktereivel, esetleg a Devil May Cry 5: Special Editionben kaszabolhat Dantéval és Neróval. 

Hirdetés

Bekerül a kínálatba a Life is Strange, illetve a Life is Strange: Before the Storm, a Sayonara Wild Hearts, a Jett: The Far Shore, a Just Cause 4: Reloaded, az Omno, illetve a magyarul is játszható Erica.

A Premium előfizetők az alábbi klasszikusoknak örülhetnek:

  • Syphon Filter 3 (PS1)
  • Star Wars Demolition (PS1)
  • Hot Shots Golf 2 (PS1)

Egyelőre nem tudni arról, hogy bármi kikerülne a felhozatalból, de jobb, ha minél előbb kipróbáljátok, ami felkeltette az érdeklődéseteket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)