Hirdetés

Ezekkel a játékokkal gyarapodik az Xbox Game Pass február első felében

|

Megint több játék érkezik, mint ahány távozik, de az utóbbiak között fontos címeket találunk.

Hirdetés

A dolgok jelen állása szerint az év első hat hónapját az Xbox Game Pass már bőven 400 játék felett járó katalógusát bővítgetve fogja kihúzni a Microsoft, azaz minden pontosan úgy zajlik, mint 2021-ben, amikor nyárig kellett várni a házon belül fejlesztett címekre. Igaz, cserébe a Microsoft Flight Simulator konzolos változatától a Psychonauts 2-n, az Age of Empires IV-en és a Forza Horizon 5-ön át a Halo Infinite-ig mindegyik jól sikerült.

Idén a Starfieldet, a Redfallt, a Deathloopot és minden valószínűség szerint a Forza Motorsportot várhatják a Game Pass-előfizetők, de ahogy a megjelenési naptárat szétziláló csúszások, úgy kellemes meglepetések is bekövetkezhetnek, tehát a lista lehet rövidebb, de hosszabb is.

Hirdetés

Mindenesetre amíg befutnak a nagyágyúk, olyan alkotásokkal üthetjük el az időt, mint a Dél-Koreában roppant népszerű Crossfire Xbox-exkluzív spin-offja (ezt kivételesen vegyétek szó szerint, mert csak Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re készült, PC-s verzió nem létezik belőle), amelynek többjátékos komponensét a Smilegate, a kampányát viszont a Remedy fejlesztette. De érdekes lehet akár a Contrast is, ami a 2018-ban felvásárolt Compulsion Games első játéka.

Xbox Game Pass újdonságok - február első fele

Február 3.

  • Contrast - konzol, felhő
  • Dreamscaper - PC, konzol, felhő
  • Telling Lies - PC, konzol, felhő

Február 10.

  • Besiege (Game Preview) - PC, konzol, felhő
  • CrossfireX - konzol
  • Edge of Eternity - PC, konzol, felhő
  • Skul: The Hero Slayer - PC, konzol, felhő
  • The Last Kids on Earth and the Staff of Doom - PC, konzol, felhő

Február 14.

  • Ark: Ultimate Survivor Edition - PC, konzol, felhő
  • Infernax - PC, konzol, felhő

Into the Wood címmel frissítést kapott továbbá a Grounded, így mostantól bemerészkedhetünk egy termeszvárba és egy grillparti maradványai közé is parányi túlélőként a hátsó kertben kalandozva. Szintén megjelent a Microsoft Flight Simulator nyolcadik World Update-je, amely Ausztráliát szedi rendbe térhatású városokkal, manuálisan modellezett repterekkel és olyan páratlan szépségű látnivalókkal, mint a Nagy-korallzátony.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Miként minden hónapban, úgy most is akad pár cím, amelyiktől búcsút kell vennünk. Noha mindössze fél tucatnyian vannak, némelyikük hiánya különösen feltűnő lesz, hiszen nevük szinte összeforrott az Xbox Series X|S konzolokkal. Ha mindet talán nem is, de egy részüket végig lehet játszani február 15-ig, továbbá az az opció is adott, hogy a következő két hét során megvásároljuk őket 20% kedvezménnyel.

Control - PC, konzol, felhő
Code Vein - PC, konzol, felhő
Final Fantasy XII The Zodiac Age - PC, konzol, felhő
The Medium - PC, konzol, felhő
Project Winter - PC, konzol, felhő
The Falconeer - PC, konzol, felhő

Ne feledjük, hogy a The Falconeer az új generációs Xbox konzolcsalád nyitócíme volt, míg a The Medium az első next-gen alkotás a platformon, ami aztán jelentős késéssel ugyan, de PlayStation 5-re is megjelent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)