Hirdetés

Ezekkel a magyarításokkal köszöntjük 2023-at

|

A Borderlands rajongók örülni fognak, de azok is, akik szeretnek nosztalgiázni.

Hirdetés

Karácsony környékén jelentkeztünk a legutóbbi magyarítás-gyűjteménnyel, amelyben olyan hobbifordítások kaptak helyet - egy rakás hivatalos mellett -, mint a Goat Simulator 3, a NieR: Automata - Game of the YoRHa Edition, az Assassin's Creed Odyssey és a Grounded, de arra számítottunk, hogy az ünnepekre való tekintettel egy darabig most nem bővül a felhozatal. 

Nem is tévedhettünk volna nagyobbat, a fordítók ugyanis az elmúlt időszakban is fáradhatatlanul fejezték be korábban megkezdett kisebb-nagyobb projektjeiket, így máris egy újabb adag magyarítással hangolódhatunk, pihenhetünk rá az előttünk álló évre. 

Hirdetés

Persze a háttérben már készülnek is a következő projektek - Eye például 2022 egyik csemegéjén, a Pentimenten dolgozik -, de addig is, amíg megvalósulnak, az alábbiakhoz már tölthetitek a feliratot:

- Borderlands 3 (béta) (Vezető fordító: Ateszkoma)

- Dragon's Dogma Dark Arisen (Fordító: Ardea)

- Necromunda: Hired Gun (Fordítók: Arzeen, gyurmi91, NightVison)

- Rune Classic (Fordító: istvanszabo890629)

- In Sound Mind (Fordító: RicoKwothe)

- Mega Man X (Fordító: Vitari)

- The Legend of Zelda: Link to the Past (Fordító: Vitari)

- Vampire Survivors frissítés (Fordító: Zeuretryn)

- Potion Craft frissítés (Fordító: smithmarci)

- Titan Souls frissítés (Fordító: The_Reaper_CooL)

- Dark Souls II: Scholar of the First Sin frissítés (Fordító: The_Reaper_CooL)

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

- Dark Souls II frissítés (Fordító: The_Reaper_CooL)

- Trek To Yomi frissítés (Fordító: The_Reaper_CooL)

- Armello frissítés (Fordító: smithmarci)

Jó szórakozást kívánunk hozzájuk és köszönjük meg a fordítók munkáját! Ha esetleg letölthetővé vált olyan magyarítás, ami nem szerepel a listában, írjátok meg a szada@gamestar.hu e-mail címre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)