Hirdetés

Ezekkel a modokkal javíthattok kicsit a Cyberpunk 2077-en

|

Szinte biztos, hogy a jövőben a modderek elképesztő dolgokra lesznek képesek a CD Projekt Red játékával, de már most is akad néhány figyelemre méltó alkotás, melyekkel kicsit jobbá tehetitek az élményt, amíg a frissítésekre vártok.

Hirdetés

A játékmenetet átalakító modok

Better Vehicle Handling

Hogy egy klasszikusból idézzünk: a Cyberpunk 2077-ben járművet vezetni "nem jó, nem is tragikus". Azt sem jelentenénk, ki, hogy ettől a modtól határozottabban javul az irányítás, de akiknek nem jön be, amit a CD Projekt Red alkotott, az bátran adjon neki egy esélyt, mert a különbségek érezhetők. A mod alkotója valamivel kevesebb csúszkálást, jobb fékezést és sebességélményt ígér.

Arasaka Appearance Updater

A legtöbb szerepjátékban azért azután is változtathatunk valamelyest a főszereplőnk kinézetén, hogy megalkottuk őt a játék eleji karakterkreálóban. Nem tudjuk, hogy a CD Projekt Red fejlesztői szándékosan nem adtak erre lehetőséget, vagy egész egyszerűen nem maradt idejük egy ilyen mechanika beépítésére, de a modderek most megérkeztek a megoldással. 

Ha szeretnétek valamelyest változtatni V frizuráján, esetleg az arcán eszközölnétek némi átalakítást, akkor az Arasaka Appearance Updatert nektek alkották meg. Ezzel azonban csak a karakter fejét változtathatjátok, ennél drasztikusabban nem nyúlhattok bele a kinézetébe.

Better Controls Menu

A "Beállítások" között már így is meglehetősen sok személyreszabási lehetőséget találtok, így például az irányítást is kedvetekre változtathatjátok. Persze vannak olyan opciók melyekről a fejlesztők úgy gondolták, hogy fixnek kell maradniuk. Ha ezzel nem értetek egyet, akkor a Better Controls Menu moddal tényleg mindent átvariálhattok, hogy az összes billentyű a lehető legjobban kézre álljon.

Better Minimap

Ha esetleg a játékba épített mini-térképpel nem lennétek kibékülve, akkor erre is van megoldás, hiszen ennek a modnak hála részletesen beállíthatjátok, hogy mit szeretnétek látni. A képernyőn megjelenő kis térképet így megnövelhetitek, átlátszóvá tehetitek, eltávolíthatjátok a széleit, vagy ki is kapcsolhatjátok, hogy csak az iránytű mutassa az utat. Vannak különböző nagyítási funkciók is, hogy biztosan ne menjetek el egyetlen részlet mellett sem.

Cyberpunk 2077 Third Person

Tudom, hogy ezzel én tartozom kisebbséghez, és most lehet, hogy elindulnak a virtuális macskakövek felém az éteren keresztül, de még a Skyrimmal is sokkal jobban szerettem külső nézetben játszani, mint belsőben. Kicsit sajnáltam is, amikor megtudtam, hogy a Cyberpunk 2077 FPS nézetet használ majd. Most azonban megérkezett egy mod, aminek hála karakterünk válla felé is kihelyezhetjük a kamerát, így elégítve ki a TPS-hez szokott lelkünk igényét.

Persze nagyon fontos kiemelni, hogy a játékot nem erre a nézetre tervezték, így egészen biztosan nem nyújtja majd ugyanazt az élményt. V mozgásanimációit sem külső nézetre találták ki, tehát legtöbbször elég darabosnak, élettelennek tűnnek majd. Ebben a videóban kaphatok egy kis ízelítőt, hogy hogyan néz ki így a kaland:

Mi most ezeket a modokat találtuk kiemelésre méltónak, de egészen biztos, hogy akár heteken belül születhetnek még hiánypótló darabok. Azt se felejtsük el, hogy hamarosan érkezik a Cyberpunk 2077 1.1-es és 1.2-es frissítése, mely rengeteg mindent rendberak majd a játékban.

Van olyan mod szerintetek, mely felkerülhetett volna a listára? Kommentben adjatok még tippeket!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)