Hirdetés

Ezekkel az újításokkal adná el nekünk ismét a GTA V-öt a Rockstar

|

Az újdonságok mellett fény derült a next-gen Grand Theft Auto V és Grand Theft Auto Online megjelenési dátumára is.

Hirdetés

Nemcsak a Grand Theft Auto 6-ot jelentette be a Rockstar Games, hanem azt is, hogy mikor jön a tavalyról elhalasztott next-gen GTA V, aminek a helyét végül a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition foglalta el a naptárban, és mindannyian emlékszünk még rá, hogy milyen jól sült el ez a történet. Kapaszkodjatok a kontrolleretekbe, mert már csak egy egészen keveset kell kibírnunk ahhoz, hogy natív appként is megvásárolhassuk a Grand Theft Auto V-öt, valamint elmerüljünk a Grand Theft Auto Online világában PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokon.

Hogy mit várhatunk a március 15-étől kapható next-gen GTA V-től és GTA Online-tól? Akár 4K-ig húzott felbontást, másodpercenkénti 60 kockás képfrissítést, részletgazdagabb textúrákat, megnövelt látótávolságot, valamint HDR- és ray tracing-támogatást. Emellett rövidebb töltési idő, 3D audio és a haptikus visszacsatolás említésén túl egyáltalán nem részletezett platformspecifikus extrák képezik az ajánlat részét.

Hirdetés

PS4-ről és Xbox One-ról át lehet majd vinni a GTA V-ös mentésünket, vagyis nem muszáj elölről kezdenünk a sztorit. Ugyanígy átköltöztethető a GTA Online karakterünk (és minden, amit eddig elértünk), de csak egyetlen alkalommal.

Ha már szóba került a GTA Online, érdemes megemlíteni, hogy a GTA V-től független, önálló alkotásként is beszerezhetjük ugyanattól a naptól fogva, a PS5-ös közönsége számára az első három hónapban ingyenes lesz.

Az új generációs konzolokon átugorható a GTA V sztorijának prológusa, egy percet sem kell játszanunk ahhoz, hogy szélesre táruljon előttünk a GTA Online kapuja. Sőt, vadonatúj oktatómód várja a kezdőket, akik a Career Builder opción belül tetszőlegesen választhatnak a motoros, cégvezető, nightklub tulajdonos és fegyverkereskedő életpályák közül, emellett jelentős kezdőtőkét, ingatlant, menő járgányt, és annyi tűzerőt, amennyivel már be lehet indítani egy vállalkozást. De hogy hogy mindenki ugyanolyan esélyekkel indulhasson, a Rockstar lehetővé teszi a visszatérő játékosoknak is, hogy a Career Builder előnyeit kihasználva újrakezdjék karakterüket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Végezetül érdemes lesz felkeresni az LS Car Meeten belül megjelenő új műhelyt (Hao's Special Works), ahol bizonyos járgányokat (5 újat és 5 meglévőt) igen komoly fejlesztésnek vethetünk alá, hogy a Rockstar megfogalmazása szerint az új hardverek erejét kiaknázó vezetési teljesítményt nyújtsanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)