Hirdetés

Ezekkel játszunk januárban

|

Az elmúlt év nem hozott annyi kiemelkedő alkotást, mint a korábbiak, de az idén esedékes megjelenések fényében nincs okunk csüggedni.

Hirdetés

A január még igen szegényes, az igazán nagy címek a maradék 11 hónapban kerülnek a boltok polcaira és a digitális áruházak kínálatába. Aki nem költötte el az összes pénzét karácsonykor, vagy újra készen áll arra, hogy beruházzon egy új játékra, annak az alább látható alkotásokat ajánljuk szeretettel.

Anarchy Reigns - január 11. - Xbox 360, PlayStation 3

Japánban már tavaly nyáron megjelent, de a SEGA akkor még nem tudta biztosan, hogy az európai és egyesült államokbeli megjelenésre mennyit kell majd várnunk. Októberben bejelentették, hogy január második hetében már az említett területeken is elérhető lesz az Anarchy Reigns, mely egy a Madworld világában játszódó, leginkább az online többjátékos módja miatt érdekes verekedős-kaszabolós játék. Különböző harcosokkal kell elgyepálnunk egymást ismert és kevésbé ismert játékmódokban (Tag Team, Battle Royale, Death Match, Capture the Flag, Survival). Vendégszereplőként tetszeleg az igen csinos, ugyanakkor meglehetősen veszélyes Bayonetta is.

DmC: Devil May Cry - január 15, január 25. -Xbox 360, PlayStation 3, PC

2013 egyik legmegosztóbb játéka lehet a Devil May Cry széria újragondolásának első darabja, a DmC: Devil May Cry. Az alternatív valóságban játszódó játékban egy ifjú Dantét kell majd irányítanunk, ez pedig már a 2010-es bejelentéskor sem nyerte el a rajongók tetszését. Ezzel szemben okkal bízunk abban, hogy a DmC sikeres lesz, ugyanis az eddig látottak alapján hack ‘n’ slash akciójátéknak sem utolsó. Mindenesetre mi bizakodva várjuk de végleges véleményt csak a játék megjelenése után mondhatunk.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch - január 25. - PlayStation 3

Több mint két évvel ezelőtt debutált Nintendo DS-re a Ni no Kuni, melynek PlayStation 3-as kiadása 2011 novemberében került forgalomba Japánban. A Level-5 és a Studio Ghibli együttműködéséből megszületett alkotást most nyugatra is elhozzák, ráadásul az angol mellett a japán szinkron is választható lesz. A történetben egy tizenhárom éves fiút, Olivert irányítjuk, akinek édesanyja elhunyt, miután kimentette őt a vízből. A fiú könnyei életre keltették Oliver plüssfiguráját, akiről kiderül, hogy tündér és a Drippy névre hallgat. Drippy egy könyvet adott Olivernek, melynek segítségével egy párhuzamos univerzumba léphet át, ahol megtalálhatja ott még élő édesanyját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)