Hirdetés

Ezen a hétvégén érdemes lesz elővenni a Diablo IV karaktereinket

|

Vagy akár kipróbálni egy új kasztot, egy új összeállítást - sokkal gyorsabban lehet ugyanis majd fejlődni és gazdagodni.

Hirdetés

A Blizzard sokszor tart bónuszokat kínáló eseményeket játékaiban. Mind a World of Warcraft, mind az Overwatch 2 gyakran kap ünnepi hétvégéket, így csak idő kérdése volt, hogy valami hasonló felbukkanjon majd a Diablo IV-ben is, amikor is mindenből több esik, és ez értelemszerűen jobban is esik a játékosoknak.

Most pénteken, vagyis szeptember elsején jön el a kánaán: péntek este 7-től mindenki 25% extra aranyat és tapasztalati pontot zsebelhet majd be kalandozásaiért a Diablo IV világában. Nyilván nem lesz ENNYIRE SOK aranyad, de attól még próbálkozni lehet.

Hirdetés

A "Mother's Blessing" nevű, a bónuszokat garantáló áldásért semmit sem kell tennünk, csak be kell lépnünk a játékba, és szörnyeket kell mészárolnunk. Az extra XP és arany minden más táposító mellett jár, így nem akad össze a szezonális battle pass XP bónusszal vagy bármi hasonlóval. Ennek köszönhetően ez lesz a tökéletes alkalom új szezonális karakterek kipróbálására: ha meguntad a főhősödet, akkor itt a lehetőség gyors és látványos fejlődéssel nekivágni az újabb körnek. 

Egyébként is érdemes pörgetni a mészárszéket, ha be akarod fejezni a szezont. A második felvonás, a Season of Blood október 17-én érkezik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)