Hirdetés

Ezen az eseményen mutathatja meg magát a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása

|

Egyre biztosabbnak tűnik a Star Wars Jedi: Fallen Order 2 tavaszi bemutatója.

Hirdetés

A Respawn Entertainment a 2019-es Star Wars Jedi: Fallen Order képében bebizonyította, hogy nem csak futurisztikus FPS-t és battle royale-t tud ügyesen készíteni, hanem komoly kihívást jelentő akció-kalandjátékot is.

Viszonylag régóta lehet már számítani arra, hogy folytatódni fog Cal Kestis kalandja, az év elején például arról nyilatkozott egy megbízhatóbb informátor, Jeff Grubb, hogy idén tavasszal, még az EA saját rendezvénye előtt kerülhet bemutatásra a folytatás. Aztán változás történt, kiderült, hogy elmarad az idei EA Play Live, de ettől függetlenül a tavaszi időszak még megfelelő lehet a hivatalos leleplezésre.

Hirdetés

Grubb továbbra is biztosnak tűnik az általa közölt infóban, ugyanis nemrég egy rajongói kérdésre ismét megerősítette, hogy szerinte tavasszal tudhatunk meg többet a Fallen Order 2-n. Úgy véli, hogy az EA a májusi Star Wars Celebration eseményen prezentálhatja a folytatást, ami tényleg remek alkalom volna, és jó eséllyel a buli egyik fénypontja lehetne.

A bejelentés részletei mellett Grubb beszélt egy kicsit a lehetséges megjelenési időszakról is, szerinte ugyanis elképzelhető, hogy már az év végén befut a kaland, de sajnos az sem zárható ki, hogy erre majd csak 2023 elején kerül sor.

Érdemes felírni tehát a naptárba, hogy a 2022-es Star Wars Celebration május 26. és 29. között kerül megrendezésre.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)