Hirdetés

Ezen két játék valamelyike lesz a NetherRealm következő újdonsága

|

Ed Boon elárulta, mire számíthatunk, és van okunk az örömre.

Hirdetés

A NetherRealm Studios nem arról ismert, hogy állandóan új ötletekkel jelentkezik és merészen kísérletezget: a csapat évek óta a verekedős játékok műfajában alkot, jó ideje felváltva szállítja a Mortal Kombat és az Injustice játékokat.

2019 óta azonban nagy a csend, holott korábban kétévente kaptunk tőlük valamit. A rajongók nyilván nagyon szeretnék már tudni, mire számíthatnak, és most Ed Boon, a stúdió fejese Twitteren szórt nekik némi morzsát.

Hirdetés

Félig-meddig viccesen válaszolgatott kérdésekre, és amikor valaki megkérte, legalább adjon valami utalást arra vonatkozóan, hogy mi lesz a NetherRealm következő játéka, egyszerű választ adott:

I3 vagy MK12

Az I3 nyilvánvalóan az Injustice 3-at, míg az MK12 a Mortal Kombat 12-t takarja. Ha konkrétabbat nem is tudunk, abban legalább biztosak lehetünk, hogy folytatást kapunk valami teljesen új helyett, de emiatt sem leszünk szomorúak. 

A Mortal Kombat 11-et 2018 decemberében, a The Game Awards során leplezték le. Nem lehetetlen, hogy idén is ezt az eseményt választják majd a bemutatóhoz, december 9-én érdemes lesz figyelni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)