Hirdetés

Ezen újítások miatt lesz jobb a FIFA 21 PS5-ön és Xbox Series X-en

|

Az EA Sports végre részletezte, mivel kínál majd többet a FIFA 21 december 4-én megjelenő next-gen kiadása.

Hirdetés

Ha nem olyan lett volna 2020, amilyen, valószínűleg rengetegen vették volna meg a FIFA 21 vagy a Madden NFL 21 új generációs változatát frissen szerzett konzoljuk mellé, de az EA Sports mindkét sportjáték esetében úgy döntött, hagy még időt a fejlesztőknek, nem sietteti őket csak azért, hogy már novemberben a boltok polcain legyenek a next-gen változatok. Addig is lehet pörgetni az előző generációs kiadásokat, amik aztán majd ingyenesen frissülnek az újakra december elején.

Az EA most részletezte, hogyan használta ki a PlayStation 5 és az Xbox Series konzolok képességeit. A játék mindkét platformon 4K-ban és 60 fps-sel fog futni, valós idejű bevilágítás, valósághűbb textúrák, új hajmegjelenítési technológia teszi realisztikusabbá az élményt. Lesz továbbá izomdeformálódás is, amiből keveset láthatunk távoli kameraállásból, de a visszajátszások során könnyen észrevehetjük.

Hirdetés

Amikor a labda a játékosok lábával érintkezik, a kontaktus a bőr benyomódása miatt tovább tart, amitől a laszti súlyosabbnak érződik, élethűbben viselkedik majd. Javítanak, nyújtanak az animációkon: a játékosok többször érnek a labdához, mikor megszerzik, és többet mozognak, gesztikulálnak, mikor nincs náluk, továbbá a nagyobb pillanatokban fokozottabb lesz az öröm és az izgalom, akár még az edző is beszaladhat, hogy együtt örüljön a csapattal. Bekerül továbbá egy új kameranézet, az EA Sports Game Cam, ami a tévés közvetítésekhez hasonló képet ad.

Az már elvárható extra, hogy a betöltés villámgyors lesz; a meccsek előtti minijátékok nem tűnnek el, de hamarabb átléphetünk rajtuk. A DualSense-en a sprintelést irányító jobb ravasz ellenállása nő, minél fáradtabb az általunk irányított focista. Cross-play a súlyos eltérések miatt nem opció, a PS4-esek és a PS5-ösök, valamint az Xbox One-osok és a Series X-esek sem vegyülhetnek, a PC-sek pedig pláne magukra maradnak (ők egyébként a next-gen újításokat sem kapják meg, hogy ne kelljen emelni a minimum gépigényen).

Trailer még nincs, de nagyon izgatottan várjuk már, hogy mozgás közben is láthassuk. Alig több mint egy hetet kell kibírni, az már nem olyan sok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)