Hirdetés

Ezen újításoktól lesz jobb márciusban az Xbox One és Xbox Series X

|

Megérkezett az esedékes havi Xbox frissítés, számos hasznos újítással.

Hirdetés

Alapvetően elégedettek vagyunk azzal, ha egy konzol legalább a játékokat könnyedén elindítja és futtatja, de a Microsoft és a Sony is kínál rendszerfrissítéseket, amiktől még többre leszünk képesek, vagy még kényelmesebb lesz az Xboxok és PlayStationök használata.

Most a zöldek vannak soron: befutott az Xbox One és az Xbox Series X|S új rendszerfrissítése, melynek minden újításai közül természetesen a jelenlegi generációs gépeket használók élvezhetnek többet.

Hirdetés

Három fő funkció vált elérhetővé. Az első, hogy Xbox Series gépeken kitűzhető legfeljebb két játék, ami, akármi történjék, mindig folytatható lesz a Quick Resume funkcióval, hacsak manuálisan le nem mondunk erről, vagy nem jön egy kötelezően telepítendő frissítés. Ha már kitűztünk kettőt, de megpróbálunk egy harmadikat is, a rendszer megkérdezi, melyiket akarjuk cserélni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A második, hogy az Xbox Series X-es kontrolleren (ami One-nal is működik) megváltoztathatjuk a Share gomb működését, az Xbox Accessories alkalmazásban beállíthatjuk akár azt is, hogy a tévé némítógombjaként üzemeljen, megnyissa a barátlistát, az achievementeket, vagy valamilyen más funkciót aktiváljon. Hasznos lesz ez azoknak, akik nem szoktak képeket, videókat lementeni és megosztani.

A harmadik pedig a hangzás beállításában segítő "varázsló", ami megmutatja, hogyan igazgassuk el hangrendszerünk egyes komponenseit a tökéletes hangzás érdekében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)