Hirdetés

Ezért kapott zöld utat az Assassin's Creed

|

A Prince of Persia trilógiát jegyző csapat ezzel a videóval vette rá a Ubisoft döntéshozóit, hogy támogassák az Assassin's Creed projektet.

Hirdetés

2004-ben, már a Sands of Time után, de még a Warrior Within előtt a PoP Team összeállított egy proof of concept (a papíron vázolt koncepciót gyakorlatban bemutató) videót a Ubisoft vezetősége számára.



A Prince of Persia: Assassins címre keresztelt alig egyperces felvétel
azt volt hivatott bemutatni, miként képzeli el a Jade Raymond vezette csapat a kiadó majdani legsikeresebb franchise-ának első felvonását.



Felhívnám rá a figyelmeteket, hogy amit a videóban látunk, az nem gameplay, ezért tűnhet sok esetben kidolgozottabbnak - és itt nyilván nem a grafikára gondolok -, mint amilyen az Assassin's Creed volt 2007-ben.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)