Hirdetés

Ezért kell a konzolodhoz internet - a megjelenés utáni javulás

|

Azt gondolnánk, hogy nem kell ma már elmagyarázni, hogy miért is jó rákötni a netre a konzolt, hiszen annyira online világban élünk, de meglepő a felismerés: erről igenis beszélni kell.

Hirdetés

Talán láttátok ti is, hogy a Sony online kampányában arra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy mennyi mindenről maradunk le akkor, ha nem kötjük rá a PS4-et a netre. Először mi is csóváltuk a fejünket, azt gondolván, hogy ez mennyire nyilvánvaló, aztán kiderült, hogy sokaknak mégsem.

Pontos arányokat nem tudunk, de sokan vannak, akik konzolt vesznek, aztán soha nem csatlakoztatják netre. Az egy dolog, hogy nincs PS Plus, vagy multi így, de még a játékok frissítéseiről is lemaradnak. Szóval ennek kapcsán készítettünk egy négy részes videósorozatot, amelyben az "online konzolos lét" előnyeiről lesz szó. Casual tartalom, szóval aki már ebben él, annak nem lesz benne újdonság, de ha érdekel a téma, akkor nézzétek meg az első videót, amelyben a DriveClub kapcsán mutatjuk be, hogyan is fejlődik egy játék megjelenés után (most abba ne is menjünk bele, hogy gyakorlatilag egy játék sincs készen megjelenésre, sajnos ez már egy általános jelenség).

Ha szeretnétek több videót is látni tőlünk, akkor iratkozzatok fel csatornánkra, és nézzétek a GS arcokat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)