Hirdetés

Ezért késik az Xbox 360-as UT3

|

Mark Rein az Unreal Tournamentért felelős főmindenes egy nyilatkozatában az Unreal Tournament harmadik részének Xbox 360 változatáról mesélt.

Hirdetés

Azt ugye tudjuk, hogy elsőként a PlaySation 3 verzió fog megjelenni, amit nem sokkal később a PC-s verzió követ majd. Nos, az Xbox 360 változatról nem szólnak a hírek, így rákérdeztek, hogy vajon mi a határozatlan megjelenés oka. Mark és csapata természetesen nem poénból halasztotta el a megjelenést, csupán a játékosok által készített modifikációk integrálásának lehetősége igényel még plusz időt. Bizony, aki megveszi az UT3 Xbox 360 verzióját, az letöltheti majd hozzá a játékosok által készített tartalmakat is, ami PS3 konzolon és PC-n is meg lesz oldva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)