Hirdetés

Ezért lenne az Unreal Engine 5 kiváló választás egy Superman-játékhoz

|

Jó párost alkothat az Epic Games új motorja és a DC szuperhőse. Már csak kéne egy csapatnyi fejlesztő, aki összehozza a dolgot.

Hirdetés

Az utóbbi évek is tartogattak számunkra izgalmasabb szuperhősös játékokat, és bizony találkozhatunk még a jövőben is DC-s karakterekkel a képernyőkön, ráadásul nem is egyetlen alkotásban.

Ezért is szomorú egy kicsit, hogy közben a világ valószínűleg legismertebb képregényes hőse ugyan feltűnt itt-ott, már régóta nem kapott saját videojátékot. Jó móka lenne pedig Supermanként röpködni a felhők között, és lézerrel üldözni a rosszfiúkat. Sőt, az Unreal Engine 5 gondoskodhatna is a megfelelő látványvilágról és fizikáról.

És hogy erről ne csak ábrándozzunk, egy volod néven ügyködő Twitter-felhasználó megmutatta nekünk, milyen lehetne egy olyan Superman-játék, amelyet az Epic Games frissen debütált motorjára épül fel. A művész a The Matrix Awakens virtuális városát használta fel ehhez, és a prezentációhoz belepakolt egy karaktert, aki nagyjából úgy repkedett a csodálatos városban, mint a legendás acélember.

Hirdetés

Nyilván a karakter nem hasonlít Supermanhez, de ha ezt figyelmen kívül hagyjuk, akkor a mozgása és a gyorsasága miatt könnyű elképzelni, hogy működhetne ez egy igazi DC-s videojátékban. A bónusz anyagban bemutatott landolást pedig talán még Deadpool is megtapsolná.

Talán a Wonder Womanre fókuszáló kaland után végre Superman is megkaphatja új, modern játékát. Ti örülnétek neki?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)