Hirdetés

Ezért lesz érdemes legalább kétszer végigjátszani a Dead Space remake-et

|

Két részlet is kiderült, ami megnövelheti az EA túlélőhorrojának szavatosságát.

Hirdetés

Ma jelenik meg a kultikusnak tartott Dead Space remake-je, amely nemcsak külsőségeiben fejlődött, hanem a vérfagyasztó hangulatot és sztorit megtartva számos játékmenetet érintő változtatást is eszközöltek rajta. Ennek értelmében nem lesznek például töltőképernyők az egyes szakaszok között, a szörnyek váratlanabbul támadnak és a főhős is jóval beszédesebb lesz. 

De az egyik leghasznosabb újítás egyértelműen az, hogy ösztönözni fogják a játékosokat a már megtisztított területekre való visszatérésre, nyersanyagok gyűjtögetése céljával. Van azonban két ok, ami miatt magához a játékhoz is érdemes lesz visszatérni az első végigjátszás után. 

Hirdetés

Lesz ugyanis egy New Game Plus mód, amellyel a történet befejezése után, a karakterünket megtartva újra nekiugorhatunk az USG Ishimura felfedezésének, és a fejlesztők már azt is megerősítették, hogy ebben az esetben számíthatunk egy 6-os szintű Advanced Suitra és a nekromorfok új fantom-variánsára, amik minden bizonnyal hozzájárultak ahhoz, hogy egyes fejlesztők ne merjék éjszaka, fejhallgatóval róni az űrhajó folyosóit

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


De mindközül a legérdekesebb az, hogy lesz egy titkos befejezés is. Valószínűleg ezzel lehet majd feloldani a Reunion achievementet, amelynek követelménye az, hogy meg kell néznünk az alternatív befejezést bármelyik nehézségi módban. Tehát a trófeavadászoknak is megvan a feladatuk. 

Mától mindenki kipróbálhatja, hogy mit tud a feltámasztott Dead Space PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)