Hirdetés

Ezért lesz fontos a Resident Evil Village új DLC-je

|

A Capcomnak konkrét célja van a Shadows of Rose DLC-vel.

Hirdetés

Nemrég a Tokyo Game Show keretében a Capcom mesélt a terveiről, többek között a Street Fighter 6, a Resident Evil 4 Remake és a Resident Evil Village játékok is szóba kerültek. Utóbbi kapcsán a vállalat nem csak a kiemelkedő eladásokkal dicsekedett el, hanem egyúttal megerősítette, hogy október végén számíthatunk a Winter's Expansiont is magába foglaló Resident Evil Village: Gold Edition megjelenésére, amelynek köszönhetően külső nézetből is  végigjátszhatjuk majd a történetet, Lady Dimitrescut is irányíthatjuk a The Mercenariesben, és megismerhetjük Rose sztoriját is. 

A körülbelül négyórányi játékidővel rendelkező Shadows of Rose DLC pedig nem csak azért valósul meg, hogy legyen plusz tartalom, a Capcomnak konkrét célja van vele - árulta el az IGN.com-nak a Resident Evil Village rendezője, Kento Kinoshita.

Hirdetés

Kinoshita szerint ugyanis a csomag le fogja zárni a Winters család történetét, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a következő nagy Resident Evil játék valószínűleg már nem rájuk fókuszál majd, és aligha a különleges erővel rendelkező Rose lesz a főszereplő, ahogyan arra sokan spekuláltak a Village befejezése alapján. 

A széria a Resident Evil 7 óta a Winters család megpróbáltatásaira koncentrál, amikor is a főszereplő Ethan Winters az eltűnt barátnője, Mia után kezdett el kutatni Louisiana mocsaras vidékén, egy szürreális háznál. A Village Kelet-Európában folytatta a família történetét, Ethan pedig újszülött lánya, Rose nyomába eredt, akit a játék bevezetőjében elraboltak. A Shadows of Rose sztorija évtizedekkel az alapjáték eseményei után játszódik, és egy felnőtt Rose-t irányíthatunk majd. 

A Resident Evil Village: Gold Edition (és vele együtt a Winter's Expansion) október 28-án fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)