Hirdetés

Ezért lesz izgalmas a Destruction AllStars játékmenete

|

A Lucid Games részletezte, milyen módokat kínál majd a jövőre halasztott PlayStation 5-exkluzív Destruction AllStars.

Hirdetés

Ha minden a tervek szerint halad, eggyel több exkluzív játékkal startolt volna el a PlayStation 5, de a Sony végül jobbnak látta eltolni a Destruction AllStarst 2021. februárjára. Valószínűleg nem azért lépte ezt meg, mert gond volt vele, inkább csak nem bízott abban, hogy egy zsúfolt szezonban egy ilyen multi-fókuszú rétegjáték jól tud startolni, pláne ha 30 ezer forintot kér érte.

Ehelyett inkább ingyen adja majd egy darabig a PlayStation Plus előfizetőinek, és ezen időszak alatt nem is lehet máshogy hozzájutni, nem fogja külön árulni a kiadó.

Hirdetés

A csúszás ellenére azért nem szorul teljesen a háttérbe, a héten egy gameplay videó érkezett, és egy blogposztban ismeretették a módokat. Mindet játszhatjuk majd egyedül a gép ellen, barátainkkal, vagy idegenekkel online.

  • A Mayhem mód lesz a klasszikus deathmatch megfelelője, egyénileg vagy csapatosan szállhatunk harcba, hogy a lehető legtöbb ellenfelet likvidáljuk adott időn belül.
  • A Carnado során objektumokat kapunk minden vetélytársunk megsebzése vagy összetörése után, illetve feláldozhatjuk autónkat, ha belehajtunk egy elektromos tornádóba (vagy Carnadóba), pontokat szerezve ezzel. Ezután ellophatjuk valaki más kocsiját, vagy szerezhetünk egy újat.
  • A Stockpile-ban fogaskerekeket kell gyűjtenünk, amiket a másik csapat tagjainak lezúzásával szerezhetünk. Ha eleget szedtünk össze, elvihetjük a három gyűjtőpont egyikéhez, és így írhatunk jóvá pontokat saját csapatunknak. Az nyer, aki a legtöbb gyűjtőpontot birtokolja a végén.
  • Végül pedig ott a Gridfall, amiben 16 játékos vesz részt, de csak egy maradhat a végére. Az aréna folyamatosan hullik szét, de aki leesik, visszatérhet még párszor.

Kihívásokat is teljesíthetünk majd értékes jutalmakért cserébe. A gyakorlatban így néz ez ki:

Várjátok már? Szerintetek lehet sikeres?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)