Hirdetés

Ezért nem jön régi konzolokra a Gotham Knights

|

Ugyan sokakat lesújtott a Gotham Knights PS4-es és Xbox One-os verzióinak kukázása, a WB csapata jó okkal hozta meg a nehéz döntést.

Hirdetés

Hosszas várakozás után a WB Games Montréal kidugta a fejét az irodájából, és megmutatta nekünk a Gotham Knights egy darabkáját egy játékmenet bemutató keretében. Sajnos a látványos demóval együtt egy rossz hír is érkezett: a játék nem jelenik meg előző generációs gépekre.

A döntés okát akkor még nem részletezték, de a fejlesztők tartottak egy kérdezz-felelek alkalmat a Discord szerverükön, ahol persze ez a téma is szóba került.

Hirdetés

Maga a vezető producer, Fleur Marty hozta az indokot, ami keveseket fog meglepni. A lényeg, hogy a PS4-es és Xbox One-os változatokat jelentősen le kellett volna butítani ahhoz, hogy működjenek, és a csapat nem akart lejjebb adni a minőségből.

"Amikor számításba vettük a Gotham Knights méretét és legfontosabb elemeit, akkor azt helyeztük előtérbe, hogy a lehető legjobb minőséget szállíthassuk le a jelenlegi konzolgenerációra. Abszolút megértjük, hogy ez sokakat elszomorít, de higgyétek el, nem volt könnyű meghozni ezt a döntést. Egy olyan játékot akarunk lerakni az asztalra, amire büszkék lehetünk."

A Cyberpunk 2077 körüli helyzet után alapvetően érthető, ha a WB Games Montréal nem akar ugyanazokkal a nehézségekkel megküzdeni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)