Hirdetés

Ezért nem lesz 60 eurós játék a Star Wars: Squadrons

|

Az Electronic Arts egyik fejese elmagyarázta, miért döntöttek az alacsonyabb ár mellett.

Hirdetés

Az ősszel újabb játéknak örülhetnek a messzi-messzi galaxis rajongói, mivel jön a Star Wars: Squadrons, amiben a fénykardozás helyett az űrcsatákon lesz a hangsúly, így kipróbálhatjuk magunkat pilótaként. Ráadásul a játékért nem kell majd annyit fizetnünk, mint a friss AAA-címekért, aminek bizony megvan az oka.

Hirdetés

Már 39,99 euróért elő lehet rendelni a Squadronst, és a barátságosabb árcédulát látva joggal asszociálhatnak arra az emberek, hogy az EA új alkotása nem lesz egy súlycsoportban az AAA-játékokkal. Nemrég meg is érdeklődték a kiadótól, hogy miért árazta be így a játékot, amire az egyik fejes elég egyértelmű választ is adott.

Blake Jorgensen szavaiból az derült ki, hogy a játékkal azoknak a fogyasztóknak az igényeit szeretnék kielégíteni, akik a Star Wars különböző gépeivel akarnak repkedni és harcolni. Így a Squadrons nem lesz akkora volumenű, mint az EA néhány másik alkotása, de azért elvileg így is remek játék lesz, és ezért döntöttek egy alacsonyabb árcédula mellett. A barátibb árnak hála pedig még több rajongó kipróbálhatja majd a játékot.

A tervek szerint október 2-án jelenik meg a Star Wars: Squadrons PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti megvásároljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)