Hirdetés

Ezért nem vicces a swatting

|

Egyre nagyobb divattá válik, hogy idióták ráküldik a kommandósokat egy-egy streamerre. Az egyikük most elmesélte, min kellett keresztülmennie neki és családjának, és hogyan fogtak a SWAT emberei fegyvert gyermekeire.

Hirdetés

Egy átlagos ember nagyjából 16-18 éves korában ismeri fel, hogy a swatting mekkora parasztság, és nagyjából annyira vicces, mint egy döglött állatot nádpálcával bökdösni. Még annyira sem.

A rendőrségtől erőforrást vesz el, a streamereket komoly veszélybe sodorja (gondoljatok bele, egyszer, csak véletlenül megrándul az egyik kommandós ujja a ravaszon...), és a legnagyobb probléma, hogy az, aki kihívta a rendőröket, büntetlenül megússza. Maxcuster X mindössze két hete használta a Twitch-et, amikor egy nap a SWAT kopogtatott az ajtón, megbilincselték őt és feleségét, és fegyvert tartottak gyerekeire, akik közül az egyik még csecsemő. Ha öt percen belül nem ment volna ki, könnygázt dobtak volna a házba. A „csínyről” készült videót nem is akarta feltölteni, de most készen állt arra, hogy beszámoljon élményeiről.

Eszetekbe ne jusson ilyet megpróbálni, tényleg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)