Hirdetés

Ezért nem volt kviddics a Hogwarts Legacyben? Jön a Quidditch Champions!

|

Saját dedikált játékot kapnak a kviddics szerelmesei.

Hirdetés

Nagyon sok Harry Potter-rajongó zárta szívébe a februárban megjelent és elképesztő eladásokat produkáló Hogwarts Legacyt, de a legtöbbjükben felmerült egy egészen konkrét kritika: miért nincs benne egyáltalán a játékban a kviddics? Egyesek azt sejtették, hogy esetleg egy fizetős DLC formájában kerülhet be a varázslók legnépszerűbb sportja, de erről nem érkezett hír. Másról viszont igen.

A Warner Bros. Games a mai napon bejelentette, hogy készül egy kifejezetten a kompetitív multiplayer meccsekre koncentráló kviddicses játék, jön a Quidditch Champions!

Hirdetés

A Quidditch Championsben teljesen saját karaktert kreálhatunk, de ennél sajnos nem igazán árult el többet az alábbi kedvcsináló - az egyértelműnek tűnik, hogy rajzfilmszerű és nem realisztikus látványra számíthatunk. Ha viszont szeretnétek az elsők között kipróbálni a játékot, akkor nincs más dolgotok mint jelentkezni tesztelőnek a hivatalos weboldalon. Ehhez egy működő WB Games accountra lesz szükségetek.

A játékon az Unbroken Studios dolgozik. Ők egyébként a jövőre halasztott Suicide Squad: Kill the Justice League fejlesztésébe is besegítenek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)