Hirdetés

Ezért tiltották ki Dr Disrespectet a Call of Duty: Warzone 2.0-ból

|

Az internet egyik kedvenc FPS-streamere kiesett a műfaj új üdvöskéjéből, ráadásul egy meglehetősen fura ok miatt.

Hirdetés

Dr Disrespect azzal vívta ki az internet népének elismerését, hogy a '80-as éveket idéző bajuszában a "tipikus gamernek" adta ki magát. A streamekben alakított figura elég népszerű lett ahhoz, hogy még a twitches kitiltását követően is hatalmas tábor figyelte műsorait, igaz, immár a konkurens YouTube-on.

A doki persze még mindig rendel, és legalább akkora izgalommal várta az új Call of Dutyt, mint bárki más. A Modern Warfare II után érkezett Warzone 2.0 pedig még inkább bepörgette streamert, akinek akció közben azért kicsúszott ez-az a száján.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone 2.0 egyik új funkciójának köszönhetően hallhatjuk egymás voice chatjét, ha megfelelő közelségben vagyunk. Ez persze azonnal toxikus üvöltözésekhez vezetett, és az online meccsekben elég borsos kifejezések követik egymást. Dr Disrespect is kivívott magának egy egyhetes kitiltást a voice chattel, de ebben az a meglepetés, hogy őt egy elejtett "pussy" miatt zárták ki.

Magyarán emiatt a viszonylag sűrűn elhangzó (ugyanakkor persze trágár) kifejezés miatt került büntibe, holott ennél azért jóval durvább szitokszavak is elhangzanak a battle royale csatatéren. Reméljük, hogy idővel mindenkit ugyanolyan szigorral fognak majd szankcionálni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)