Hirdetés

Ezio már PC-n is gyilkol

|

Már kapható az üzletekben az Assassin's Creed Revelation PC-s változata (ne felejtsétek el a következő Gamestarban elolvasni róla a PC-s tesztet). Ennek örömére a forgalmazó egy jópofa Facebookos nyereményjátékot hirdetett meg, így ha szerencsés vagy akkor már a jövő héten Ezio Auditore-ként ölheted a templomosokat.

Hirdetés

 

A mai napon a boltokba került az Assassins Creed Revelations PC-s változata. Eme nemes alkalomból december 5-én (hétfő) egy Assassin’s Creed Revelations (PC) kerül kisorsolásra azon hozzászólók között, akik kommentben leírják milyen platformon játszanak és lájkolják/lájkolták a PlayON facebook(www.facebook.hu/PlayON.hu ) oldalát.

Abban az esetben ha a lájkolók száma eléri az 5500-at hétfőre, akkor a normál változat helyett egy PC-s Gyűjtői kiadású ACR kerül kisorsolásra.  Ráadásul eme  hírt megosztók között (a hír alatt található share/megosztás gombbal), egy ráadás Assassins Creed Revelations normál kiadás kerül kisorsolásra (a nyertes által választott platformra).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)