Hirdetés

Ezt a 4 játékot hozza ajándékba júniusban az Xbox Live Gold

|

Pörgős akció, fanyar humor és nyugalmas beszélgetések egyaránt várnak azokra, akik kipróbálják az Xbox előfizetése mellé járó címeket.

Hirdetés

A jelek szerint a koronavírus miatt az idei nyáron kevesebbet utazgathatunk majd, így ha a virtuális kalandozást választjátok, akkor az Xbox Live Goldnak hála négy újabb egyedi világban mélyedhettek el. Egyelőre még a májusi kínálatból válogathatunk, de a jövő hónapban is vár ránk néhány érdekes játék, köztük egy igazi klasszikus is.

Hirdetés

Június 1 és 30 között a Shantae and the Pirate's Curse-re csaphattok le, mely egy metroidvania stílusú kaland, ami 2014-ben jelent meg Xbox One-ra. Az egyedi hangulatú szériában egy varázserővel megáldott hastáncos lányt alakítunk, akinek különböző pályákon kell átverekednie magát, hogy visszaszerezze a ellopott hatalmát. 

A második Xbox One játék a Coffe Talk, ami egy nagyon érdekes koncepciót jár körbe, hiszen egy kávézóban kell kiszolgáljuk a vendégeket, miközben megismerkedünk a kisváros életével és meghallgatjuk a betérők gondolatait érzéseit, problémáit. Akik kedvelik a formabontó koncepciójú, független fejlesztésű játékokat, azoknak ez a cím kifejezetten érdekes lehet, melyet június 16 és július 15 között húzhattok be.

A visszafele kompatibilitásnak köszönhetően június 16 és 30 között az Xbox 360-ra megjelent Sine Morára csaphatunk le. A játéktermi időket idéző oldalnézetes repülős shoot'em upban azok találják meg a számításukat, akik egy kicsit nosztalgiáznának, mégis szeretik, ha egy játék újdonságot hoz egy alapvetően ősrégi műfajba. 

A legérdekesebb cím kétségtelenül az első Xboxra megjelent Destroy All Humans!, melyet június 1 és 15 között adhatunk a könyvtárunkhoz. Az igazi klasszikus remake-jének híre hatalmas lelkesedést váltott ki a játékosközösségből, ráadásul a felújított változat hamarosan megjelenik, így akik szeretnék összehasonlítani az eredetivel, azoknak most egy remek alkalom kínálkozik erre.

Nektek felkeltette valamelyik cím az érdeklődéseteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)