Hirdetés

Ezt a Batman maszkot még a nagymamád is kirakná a polcra

|

Rendhagyó maszkok készültek szintén rendhagyó technológiával.

Hirdetés

Eredetileg a Fubiz Facebook-oldalon futottunk bele az alább is látható különleges maszkokba. Batman, Darth Vader és a többiek ikonikussá vált fejfedőit ugyanis itt egy igazán extrém újragondolásban láthatjuk: szépen festett, tradicionális porcelán készült belőlük.

Bár a poszt nem részletezte, az alatta lévő kommentekből kiderült, hogy Paul Parsons munkáiról van szó, a képeket pedig egy MI-vel, a MidJourney-vel generálta le az alkotó - most abba inkább ne menjünk bele, mennyire tekinthető ilyenkor alkotónak az, aki az MI-t használta.

Hirdetés

A képek mindenesetre megtalálhatóak Parsons eredeti Instagram posztjában (lapozgatni kell, ha látni akarjátok az összeset. Érdemes egyébként alaposabban is szétnézni itt, hiszen fából, sőt folyékony aranyból készül maszkokat is láthattok a bejegyzései között.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)