Hirdetés

Ezt a God of War: Ragnarök cosplayt nehéz lesz felülmúlni

|

A Geralt alakításairól megismert Maul most magára pakolt némi izmot és bőrpáncélt, hogy Kratosként pózolhasson egy gyönyörű háttér előtt.

Hirdetés

Maul Cosplay neve már évekkel ezelőtt bevésetett a jelmezmesterek nagy könyvébe, de a sajtó általában akkor emlegeti az úriembert, amikor a Fehér Farkast személyesíti meg valamilyen esemény (vagy egy naptár) kedvéért. Ezúttal azonban egy kicsit kinyújtóztatta cosplayes repertoárját.

A God of War: Ragnarök megjelenése alkalmából összeállt Korriban Cosplayjel, hogy mint Kratos és Atreus hódíthassák meg a közösségi médiát.

Hirdetés

Maul és csapata gyakorlatilag hibátlanul oldották meg a feladataikat: a jelmez minden apró részlete tökéletes, a környezet lenyűgöző és eosAndy a tőle megszokott profizmussal kezelte a kamerát. Maul mellett egyébként Maja Felicitas és Lenora Costumes dolgoztak a jelmezen, míg a hajért, sminkért és egyebekért Bakka Cosplay, Tingilya Cosplay, Bucky Props & Cosplay és Flying Illustration feleltek.

A csapatmunka eredménye mindannyiunkat lenyűgözött:

A God of War: Ragnarök tegnap óta érhető el PlayStation 4-re és Playstation 5-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)