Hirdetés

Ezt a Madden NFL 15 reklámot nem tudjátok majd kiverni a fejetekből

|

Az év egyik legfurább reklámját hozta össze az EA Sports, ami úgy kezdődik, hogy Kevin Hart pofánvágja Dave Francót, és ez egy orbitális kerti Madden NFL 15-özésig fajul. Musical betétek is vannak.

Hirdetés

Elkezdődött az NFL-szezon, augusztus végén pedig elkezdődik a Madden NFL szezon is, ugyanis jön az EA Sports játéksorozatának újabb része, ami az Egyesült Államokban valószínűleg többmillió példányban talál majd gazdára.

Főleg miután az emberek megnézik az alább látható reklámot. A sztori nagyvonalakban annyi, hogy Kevin Hart meglátogatja Dave Francót a házában, majd rögtön pofánvágja, ezzel figyelmeztetve arra, hogy elkezdődött a Madden-szezon. Ezután egy pompom lánycsapat kíséretében, énekelve összekarcolják a kocsiját és cukrot öntenek a tankba, egy hatalmas kürttel ébresztik fel Francót és párját, majd egy éles váltás után egy dívát látun kegy medence közepén énekelni. Ez az egész odáig eszkalálódik, hogy egy kivetítőn meccseznek, és Francót már az sem érdekli, hogy kigyulladt a háza. Közben persze plüssmacinak öltözött zenélő csóva és néhány rapper is beszáll a táncos-dalos mulatságba, én meg a három és fél perc alatt nem tudtam másra nézni. És aztán rányomtam az ismétlés gombra. Kétszer. Nem utolsó sorban pedig akarom a játékot. Ilyen a jó marketing.

A Madden NFL 15 augusztus 26-án jelenik meg Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)