Hirdetés

Ezt a Skyrim modot minden The Witcher 3 rajongónak ki kell próbálnia

|

A Witcher's Adventure keresztezi a Fehér Farkas és a Dovahkiin világát.

Hirdetés

Ha meg kellene nevezni tíz olyan játékot, aminek a legaktívabb a játékosközössége, akkor a The Elder Scrolls V: Skyrim és a The Witcher 3: Wild Hunt valószínűleg előkelő helyen végeznének a listán.

Mindkettő esetében komoly energiát fektetnek a modderek arra, hogy a lehető legtöbb tartalmat pakolják bele az alapjátékba, ami néha nem merül ki egy-egy kisebb kiegészítésben, hanem komplett kampányok készülnek (ilyen volt a The Witcher: Farewell of the White Wolf). 

Hirdetés

Ezúttal a Skyrim gyarapodott egy újabb moddal: Gardden alkotta meg A Witcher's Adventure-t, amely nem kisebb dolgot tesz, minthogy a The Witcher világ elemeit hozza el a The Elder Scrolls szériáéba. A Skyrim Legacy és Skyrim Special Edition változatokhoz használható csomag a The Witcher 3: Wild Hunt által inspirált három küldetést, 43 kardmodellt, szörnyeket, alkímiai összetevőket, recepteket, mechanikákat és jeleket (ezek használata staminát fogyaszt) hozza magával, de berak egy új képességfát is, ehhez viszont el kell látogatnunk Kaer Fendargh erődjébe. 

A modot a NexusModson keresztül tudjátok letölteni. Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)