Hirdetés

Ezt az egy elemet minden fejlesztő átvehetné a Psychonauts 2-ből

|

Hiánypótló, mégis egyszerűen beépíthető funkcióval készül a Double Fine.

Hirdetés

Van, aki azért játszik, mert kihívást keres, és Hard mód alatt nem kezd bele egy játékba, míg másokat inkább a történet, a világ érdekel, és tökéletes számukra az élmény akkor is, ha az Easy szintet választják. Ezért fájó, amikor egy játékban egyetlen nehézségi szint van, és az idegeinket, türelmünket annyira próbára teszi, hogy minden más háttérbe szorul - mint legutóbb a Returnal, aminek egyébként remek a sztorija, csak kár, hogy a játékosok töredéke tudja megismerni a befejezést.

A Double Fine más elveket vall, mint azt most is bizonyította egy az Xbox tweetjére adott válasszal.

Hirdetés

Miután a hivatalos Xbox-csatorna azt írta, egy játékot a legalacsonyabb nehézségi szinten is ér teljesíteni, a Double Fine rákontrázott, mondván a játék mindenkié, kortól és igényektől függetlenül.

"Azt akarjuk, hogy jól szórakozz, nevess, átéld a sztorit, ami hatással van rád. Úgy, ahogy te akarod."

Ennek következtében az augusztusban megjelenő Psychonauts 2-ben lesz egy kapcsoló, amivel halhatatlanná tehetjük a főszereplőt, és így tényleg bárki eljuthat majd a játék végéig. Emellett készülnek kisegítő lehetőségekkel is, rengeteg beállítás áll majd rendelkezésre, hogy a lehető legtöbben élvezhessék a kalandot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A játék először PC-re és Xbox konzolokra jelenik meg, ahol az Xbox Game Pass része lesz az első naptól fogva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)