Hirdetés

Ezt csinálják a Spider-Man: Miles Morales NPC-i a hátad mögött

|

A ray-tracing technológiának köszönhetően az üvegfelületek visszatükrözik a cselekedeteiket.

Hirdetés

A ray-tracing támogatás lehetőséget ad az újgenerációs hardvereknek arra, hogy fejlettebb grafikával növeljék a játékélményt, és nincs ez másként a PlayStation 5 esetében sem. Azt már korábban láthattuk, hogy milyen az, amikor a hálószövő tükörképe megjelenik a felhőkarcolókon, most viszont valami egészen másra derült fény Miles Morales megérkezésével.

A Marvel-rajongók igyekeznek átkutatni a játék összes zugát annak érdekében, hogy ráleljenek egy-egy easter eggre vagy kikacsintásra, mint amilyen a Black Lives Matter festmény, a Stan Lee szobor vagy a tisztelgés Chadwick Boseman előtt, viszont rábukkantak valami olyasmire is, ami alacsonyabb grafikai beállításokkal nem derült volna ki.  

Hirdetés

Nemrég a Studio Zero kreatív igazgatója, Will Meilane érdekes képet posztolt Twitteren a PS5-ös Marvel's Spider-Man: Miles Morales kapcsán. A fotón a ray-tracingnek köszönhetően láthatjuk egy bolt üvegablakán keresztül, hogy animáció nélküli pózokba vágták magukat az NPC-k, amikor éppen nem figyelünk rájuk, és persze a technológia által nyújtott tükröződés nélkül nem buktak volna le. Ahogy Meilane megjegyezte, ez már valóban következő generációs játékélmény.

Egyébként nem ez az egyetlen bug, ami előfordul az Insomniac új játékában: számos videót találni arról, hogy Miles egyszerűen átváltozik különböző tárgyakká, például téglává, utcalámpává és hasonlókká. Persze ezek az apró kellemetlenségek nem tudják elvonni a figyelmet arról, hogy a Marvel's Spider-Man: Miles Morales a tesztek szerint remek lett, ráadásul, ha jobban belegondolunk, egy Póktégla még praktikus is lehet a Rhino elleni harcban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)