Hirdetés

Ezt hozta az Apex Legends ötödik szezonja, a Fortune's Favor

|

Az új karakter, Loba mellett rengeteg újítás is érkezett az Apex Legends Season 5 élesedésével, többek között egy átalakult pálya és egy játékmód is.

Hirdetés

Tegnap élesedett az Apex Legends következő nagy tartalmi frissítőcsomagja, a Season 5: Fortune's Favor, mely elhozta a zsákmány megkaparintását mesteri szinten űző Lobát a játszható karakterek közé. Persze az új szezon azt is jelenti, hogy megannyi újdonság érkezik a rajongók számára, melyeket nem rég leplezett le stúdió. 

Hirdetés

A legszembetűnőbb változtatás a játékteret érinti majd, hiszen az első előzetesben láthattuk, hogy Loba rosszul sikerült bosszúhadjáratában lerombolta a Kings Canyon egy jelentős részét, egészen pontosan a Skull Townt és a Thunderdome-ot, ami jelentősen átformálta a pálya délkeleti fertályát. 

Emellett különböző PvE vadászatok is megjelentek az új frissítéssel, melyek nem csak értékes cuccokat tartalmaznak, újabb történeti elemekkel is megismertetik a játékosokat. Hogy ezeken részt vehessünk, minden héten meg kell találnunk öt elrejtett treasure packet, melyekből minden nap csak egyet gyűjthetünk be. 

Emellett persze új Battle Pass is érkezett, tele rare, epic és legendary jutalmakkal, melyek mellé napi és heti kihívások is társulnak, hogy tényleg ne kelljen unatkoznunk. Az ötödik szezon újdonságainak részletes listáját megtaláljátok az Apex Legends Reddit oldalán, ha nem szeretnétek felkészületlenül belevágni a játék nyújtotta friss kalandokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)