Hirdetés

Ezt hozza a Far Cry 6 kiegészítője, a Lost Between Worlds

|

A Ubisoft leleplezte, hogy milyen extra csomaggal készül Yara kalandorainak.

Hirdetés

A Far Cry 6 már önmagában véve is több tízórányi játékidőt garantál a játékosoknak, hiszen idő kell, mire a férfi vagy női Dani Rojast irányítva felszabadítjuk Yarát El Presidente, azaz Antón Castillo (Giancarlo Esposito) elnyomása alól, és felfedezzük a hatalmas pálya minden titkát.

A Ubisoft Toronto ráadásul gondoskodott extra tartalmakról is, a Season Pass keretében például a korábbi Far Cry epizódok gonoszainak bőrébe bújhattunk (Vaas Montenegro a Far Cry 3-ból, Pagan Min a Far Cry 4-ből és Joseph Seed a Far Cry 5-ből), valamint olyan ingyenes elfoglaltságokban is részt vehettünk, mint a Danny Trejóval közös akciózás, a legnagyobb Rambo-rajongó lenyűgözése és egy Stranger Things crossover, amelybe még Chorizo is alaposan belekeveredett. 

Hirdetés

Az már korábban kiderült, hogy a Far Cry 6 Game of the Year Edition az említett cuccok mellett magába foglalja a Lost Between Worlds nevű kiegészítőt is, de a Ubisoft csak most jelentette be, hogy mire számíthatnak a játékosok az új tartalmi csomagtól. Dani Rojas ismét átkerül egy másik világba - akárcsak a Stranger Things eseménynél -, és különböző valóságokat megjárva, képességeit és fegyvereit segítségül hívva kell együtt dolgoznia egy titokzatos entitással. Valahogy így:

A Lost Between Worlds december 6-án jelenik meg minden platformra, amire az alapjáték is. A GOTY Edition vásárlói megkapják, a többieknek viszont 20 eurót kell majd fizetniük érte.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)