Hirdetés

Ezt hozza a következő Minecraft frissítés

|

Vigyázzatok a kecskékkel, hamarosan ők lesznek a legveszélyesebb állatok a kockavilágban.

Hirdetés

A Minecraft modern kiadásai hamarosan megkapják a Caves & Cliffs frissítés első felét. Az építgetős csoda tartalmi kiegészítése méretesnek ígérkezik, ezért a fejlesztők úgy döntöttek, hogy kettészedik azt. Az első fele lesz a kevésbé izgalmas: kapunk három új állatot és 91 új kockát. Utóbbiaknak persze jó hasznát veszik a kreatív játékosok, de a csomag sztárjai egyértelműen az új lények.

Hirdetés

Az axolotl nem fog sok vizet zavarni, ahogy a Minecraft Earthből kimentett világító polip sem. Mindkettő meglehetősen békés, és csak akkor támadnak, ha muszáj. Nem így a kecskék: a mekegő harcosok, könyörtelenül nekirontanak bárkinek, akit nem kedvelnek és szarvaikkal rövidre zárhatják bárki hardcore futamát.

Érdemes lesz vigyázni velük a Caves & Cliffs első felének június 8-án esedékes megjelenését követően. A szóban forgó frissítés aznap befut PC-re (mind a Bedrock, mind a Java verzió részesül áldásaiból), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re.

Címkék: #minecraft #mojang
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)