Hirdetés

Ezt hozza a Rainbow Six: Siege következő szezonja, az Operation Neon Dawn

|

A PC-s játékosok már hétfőtől próbálgathatják az Operation Neon Dawn újdonságait a tesztszerveren.

Hirdetés

Szörnyen rohan az idő, amit az is jól mutat, hogy hamarosan elstartol a Rainbow Six: Siege ötödik évének negyedik szezonja, az Operation Neon Dawn. Hasonlóan a jelenleg aktív szezonhoz, ezúttal is egy karaktert és egy átdolgozott pályát kapunk majd, plusz egyéb extrákat, amik jobbá teszik a játékélményt.

A most csatlakozó terrorelhárítót úgy hívják, hogy Aruni, és a védők oldalát erősíti (úgyhogy inkább terrorista, de sosem teljesen tiszta, ki milyen oldalon áll). A thai operátor a Surya Gate nevű kütyüvel lassíthatja a támadókat, ami egy lézeres kapu, melyen áthaladva az ellenfelek sebződnek, a drónok és kütyük elpusztulnak, a csapattársak viszont nem. Falakra (megerősítettekre is), hatchekre, ajtókra és ablakokra is fel lehet szerelni. 

Aruni elsődleges fegyverei az MK 14 EBR félautomata és a P10 RONI SMG, a másodlagos pedig egy PRB 92, de bal kezével képes lyukakat ütni a falba. Ezt egyelőre a tesztszerveren lehet próbálgatni, de nem biztos, hogy a végleges frissítés is tartalmazni fogja.

Hirdetés

A szezon visszatérő pályája a Skyscraper, amin ezentúl kevesebb erkély lesz megtalálható, lehet a második szinten rotálni, illetve átalakították a bombák helyét, hogy izgalmasabbak legyenek a meccsek. Teljesen másképp néz ki a dizájn is.

Változik továbbá Hibana X-Kairos kütyüje is, amivel többféleképp lőhetünk majd ki tölteteket (6-ot, 4-et vagy 2-t engedhetünk el egyszerre), Jager gránátelkapója pedig kihagy majd, 10 másodpercig pihen, miután elkapott egy gránátot. A változásokat az alábbi videó mutatja be röviden, de kellően részletesen.

Bár az Operation Neon Dawnra még várni kell néhány hetet, a napokban érkezik a PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es frissítés, amit mindenki ingyen kap meg, akinek megvan valamely korábbi változat ugyanazon konzolcsaládon belül. Ez 4K-s felbontást és 120 fps-t is támogat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)