Hirdetés

Ezt hozza az első ingyenes Dying Light 2 DLC

|

Videóban mutatta be a Techland az Authority Pack tartalmát.

Hirdetés

Nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba lépni a népi bölcsesség szerint, de ez nem jelenti azt, hogy ne követhetnénk el ugyanazokat a hibákat újra és újra. A Techland annak idején tökéletlen, ám távolról sem reménytelen állapotban minősítette kiadásra késznek a Dying Light első részét, hogy aztán példás utógondozásnak vesse alá, és kitartóan támogassa hosszú-hosszú éveken keresztül. Egymást követték a hibajavítások, a közösség által igényelt funkciók, és persze egy sor ingyenes és fizetős tartalom.

Ugyanezt az utat készül bejárni a Dying Light 2 is, amit előrelátó módon legalább öt évig tervez bővítgetni a lengyel stúdió. A recept a régi: a szükséges patchek mellett rendszeresen érkeznek majd a kisebb-nagyobb tartalmi bővítések.

Hirdetés

Egyelőre még nem fedte fel minden lapját a Techland, mindössze az első félév menetrendjéről rántotta le a leplet, amelybe már egy sztoribővítmény is belefér, de még nem tartunk ott, előbb az Authority Pack névre keresztelt DLC-csomagnak kell befutnia.

Megjelenési dátumként február 14-ét határozta meg a csapat, amely a fenti videóban megvillantotta, hogy mi mindent kapunk majd ingyen. A rendpárti Peacekeepers frakcióra fókuszáló, három részre bontott pakk különböző tematikus öltözékeket (felsőt, nadrágot és lábbelit, valamint kesztyűt, alkarvédőt és maszkot), illetve egy méretes gyilokszerszámot rejt.

Hirdetés

A Techland posztapokaliptikus, zombis, parkouros horrorba oltott akció-szerepjátéka pillanatnyilag PC-n, PS4-en, PS5-on, továbbá Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon elérhető, de később Switchre is megjelenik. Ha bizonytalanok vagytok abban, hogy érdemes-e szerencsét próbálni vele, olvassátok el Dying Light 2 tesztünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)