Hirdetés

Ezt kapják a Fall Guys játékosai kárpótlásul a szerverproblémákért

|

Most, hogy a rendszer lassan helyreáll, a Mediatonic tudott időt szakítani a Fall Guys-szal játszók kompenzálására.

Hirdetés

Mindenkit meglepett, milyen érdeklődés övezte az augusztus 4-én megjelent Fall Guyst - még a fejlesztőket is, akik eleinte örültek, hogy a szerverek bírják a terhelést, aztán hamar rájöttek, hogy elmérték magukat. Folyamatosan dolgoztak a háttérben, hogy ki tudják szolgálni az egyre növekvő játékostábort, és úgy tűnik, most már minden okés.

Hirdetés

Kilihegték magukat, és bejelentették, hogy mindenki, aki - itthoni idő szerint - ma hajnali 1-ig belépett, kap egy cserepeskaktusz-jelmezt (alsó és felső részt egyaránt), valamint 5000 pontot, amit további jelmezekre, kiegészítőkre költhet. Aki akár csak egy rövid időre is magára (babjára) aggatja, feloldhatja a Catwalk Model achievementet, mivel a jelmez Legendary szintű.

Épp ma élesedett egy új frissítés, ami elhozza a bétában is játszható Jump Showdownt, valamint javít egy-két dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)