Hirdetés

Ezt kell tudni a Gotham Knights hőseiről

|

A karakterek mellett pedig a kooperatív játékmenetről is megtudtunk egy-két dolgot.

Hirdetés

Bemutatkozott a WB Games Montréal legújabb játéka, a Gotham Knights, aminek középpontjába ezúttal nem Batman, hanem négy olyan karakter kerül, akik közel állnak a denevéremberhez. A főszereplőket valószínűleg nem kell bemutatni a DC-rajongóknak, és most már azt is tudjuk, hogy nagyjából mire lesznek képesek ezek a karakterek a játékban.

Hirdetés

Az egyik játszható karakter Batgirl, vagyis Barbara Gordon lesz, aki nemcsak elszánt harcos, hanem egy képzett hacker is. Harc során egy tonfával tör ellenfeleire, és a kickbox mellett jártas még a capoeirában, valamint a dzsúdzsucuban, szóval nagyon nem ajánlatos ujjat húzni vele. Hozzá csatlakozik még Dick Grayson, ismertebb nevén Éjszárny, aki a csapat legidősebb és legbölcsebb tagja. Az akrobatikában jártas karakter Eskrima botjaival látja el ellenfelei baját.

Továbbá irányítható lesz még Jason Todd, vagyis Vörös Sisak, aki valójában egy antihős, de hihetetlen erejének köszönhetően hasznos tagja lehet a brigádnak. Nem mellesleg pedig a hagyományos és a high-tech fegyverekkel is remekül tud bánni, ami szintén jól jöhet bevetés közben. Végül választhatjuk még Tim Drake-et, azaz Robint is, aki valóban hisz Batman küldetésében, és gyakorlatilag ő lesz a csapat géniusza. A fiatal hős emellett kitűnően lopakodik, ha pedig harcra kerülne sor, akkor összecsukható botját hívja segítségül.

A Gotham Knightsot egyébként egyedül is játszhatjuk, de az online kooperatív módnak hála akár kétfős brigádban is rendet tehetünk Gotham városában. Sajnos egyelőre úgy tűnik, hogy helyi többjátékos mókára nem lesz lehetőség, és a csapatunk maximális létszáma sem lehet több kettőnél.

Ti várjátok már a WB Games Montréal játékát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)