Hirdetés

Ezt kell tudnod, ha kimaradt a PlayStation State of Play

|

A július 8-ai műsor során a Deathloop kiemelt figyelmet kapott, de voltak nem várt bejelentések is.

Hirdetés

Júliusra vártuk az E3-ról évek óta hiányzó Sony nagy nyári bemutatóját, de a kiadó most csak egy kisebb, főleg indie játékokra és külsős fejlesztők alkotásaira fókuszáló műsorral szolgált, a God of War leleplezését, a Horizon Forbidden West részletezését és a PS VR 2 bemutatóját későbbre tartogatja. Ugyanakkor azt ígérte, lesznek még izgalmak a nyáron, úgyhogy továbbra is figyelünk izgatottan, miközben örülünk, hogy kiemelt figyelmet kapnak kisebb költségvetésű alkotások is.

Hirdetés

Szokás szerint pontokba szedtük össze, mit láthattunk a mai műsorban. Kommentben írjátok meg, mi tetszett nektek a legjobban.

  • Mindenek előtt bejelentették, hogy PC-n és PlayStation VR-on is folytatást kap a Moss, Moss Book II néven. 
  • Bemutatták a PC-re (Epic Games Store) és PlayStation 5-re korai hozzáféréssel mától elérhető Arcadegeddont, amit volt alkalmunk kipróbálni, előzetesben meséltünk arról, milyen szerintünk. 
  • Új trailert kapott a Tribes of Midgard, amiben egyebek mellett óriásokkal vehetjük fel a harcot, de egyébként is sokat kaszabolhatunk az értékes loot reményében. A július 27-ei megjelenés után is folyamatosan frissítik majd.
  • Egy harcos nyulat irányíthatunk a F.I.S.T: Forged in Shadow Torch című oldalnézetes akció-platformerben, ami PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re jelenik meg szeptember 7-én.
  • Verekedős játékok és battle royale keveréke lesz a Hunter's Arena: Legends. Akár lesből is letámadhatjuk majd ellenfeleinket, játszhatunk egyedül vagy háromfős csapatban, vagy választhatunk egy csapatmunkát előtérbe helyező módot is. Augusztusban jelenik meg PS4-re és PS5-re, a PS Plus előfizetők harmadikától ingyen kapják meg.
A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

  • A következő bemutatott játékban szűk terekben verhetünk szét mindenkit ököllel és baseball ütővel. A SIFU 2022 elején jön PS4-re és PS5-re.
  • Kapott néhány percnyi képernyőidőt a JETT: The Far Shore, a Superbroders fejlesztőinek újdonsága, amiben nagyon gyorsan repkedhetünk majd a földhöz ijesztően közel, illetve he is járhatjuk a bolygókat.
  • Október 15-én jelenik meg a Demon Slayer: The Hinokami Chronicles, amit PS4-en és PlayStation 5-ön egyaránt játszhatunk. Erős japán beütésű akciójáték lesz, ami már csak azért sem meglepő, mert a népszerű anime alapján készül.
  • A már korábban bejelentett Lost Judgmentből is láthattunk pár pillanatot, véres, akciódús, drámával teli lesz. Szeptember 24-étől játszhatunk majd vele.
  • A Death Stranding: Director's Cutot is megvillantották, ami Kojima játékának felújított, PS5-ös változata. Új küldetésekre, csatákra, továbbfejlesztett harcrendszerre, lőtérre is számíthatunk, illetve számos eszköz megkönnyíti majd a közlekedést, és még versenyezhetünk is, nem csak motorral.
  • Végül pedig következett a Deathloop 9 perces bemutatója, természetesen a PS5-ös változatból.

Az adást visszanézhetitek az alábbi videó elindításával, Kaci társaságában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)