Hirdetés

Ezt kell tudnod, ha lemaradtál a Ubisoft Forward előadásról

|

A Ubisoft mai műsorába is jutottak izgalmas bejelentések. Prince of Persia remix, Immortals: Fenyx Rising és minden egyéb, amiről tudni érdemes!

Hirdetés

Nem volt annyira erős a Ubisoft szeptemberi előadása, mint a júliusi első Ubisoft Forward, de legalább megerősítették végre a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-jét, és megtudtuk, miről szól az Immortals: Fenyx Rising, ami egyszer régen még a sokkal unalmasabb Gods and Monsters néven unatkozott be.

Hirdetés

Szokás szerint pontokba szedve foglaljuk össze, amit tudnotok kell, a linkekre kattintva pedig vagy több információhoz, vagy trailerekhez fogtok jutni. 

  • Még a pre-show alatt megtudhattuk, hogy milyen számok jönnek a Just Dance 2021-be, érkezik egy nyolcfős, multis Far Cry VR játék, 360 fokos videóval nézhetjük meg a Notre Dame múltbéli változatát, lesz egy VR-os űrszimulátor AGOS: A Game of Space néven, indul a The Crew 2 harmadik éve, a Ghost Recon Breakpoint új szezonja, egy 100 emeletes épület kerül be a The Division 2-be, melynek minden szintje új kihívást kínál, és a For Honor játékosait sem hagyják unatkozni. A Roller Champions amúgy 2021 elején jelenik meg, ez is fontos.
  • A műsort magát, ahogy az várható volt, az Immortal: Fenyx Rising nyitotta, melyet korábban Gods and Monsters néven ismertünk. Volt alkalmunk kipróbálni, és meglepően jól szórakoztunk, írott előzetesünket és videós előzetesünket általunk felvett gameplay-jel a linkeken találjátok. December 3-án jelenik meg egyébként, úgyhogy a szezonban minden hónapra ad valamit a Ubisoft. (Október végén jön ugye a Watch Dogs Legion, novemberben pedig az Assassin's Creed Valhalla).
  • Hivatalos, hogy jön a Prince of Persia: The Sands of Time Remake, és az is, hogy PC-re, PlayStation 4 és Xbox One-ra jelenik meg január 21-én.
  • Nagyon nyomja a Hyper Scape-et a Ubisoft. A futurisztikus battle royale egyelőre látszólag nem kapott szárnyra, de lehet neki még néhány esélyt adni. Tegyetek ti is így.
  • Bejelentették a Rainbow Six World Cupot, amivel a Ubisoft még jobban beleáll az e-sportba, mint eddig, pedig már korábban sem óvatoskodott. Elstartolt a Rainbow Six: Siege új szezonja is, középpontban Zeróval, vagy ahogy régről ismerjük, Sam Fisherrel, valamint bejelentették, hogy akár 120 fps-sel is futhat 4K-ban a játék az új generációs konzolokon, és konzolcsaládon belül ingyenesen lehet frissíteni.
  • Jön a Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition, a közkedvelt játék 10. évfordulós kiadása PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Switchre és Stadiára.
  • Stormzyt bescannelték, hogy a Watch Dogs Legionben rappeljen, de ennél érdekesebb volt a gameplay videó, ami megmutatta, hogy nem fog rosszul kinézni a játék (eltekintve a fura arcanimációktól), meg azt, hogy sokféle karakterrel találkozhatunk majd, akik mind másképp hasznosak, néhányan egész különleges módokon. Felbukkan régi nagy kedvencünk, Aiden Pearce is.
  • Bejelentették a Riders Republic című extrémsportos játékot, melyben síelhetünk, snowboardozhatunk, motorozhatunk, bringázhatunk, szárnyasruhával repülhetünk nagy tömegekben. Simán lehetett volna Steep 2-nek hívni, de valamiért nem így nevezik.

Nektek mi tetszett a legjobban? Mit vártok a most bemutatott címek közül? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)